Uw specialist in sanitair en centrale verwarming

Kurt Vaneeckhoutte uit Vichte (gemeente Anzegem, bij Kortrijk) is uw betrouwbare partner als het gaat om het plaatsen en onderhoud van of de reparatie aan sanitaire inrichtingen en centrale verwarmingen. Maar ook voor koper- en zinkwerken en loodgieterij kunt u altijd een beroep op hem doen.

 

Als goed opgeleide technicus schoolt Kurt Vaneeckhoutte zich continu bij om op de hoogte te blijven van de allerlaatste technische ontwikkelingen en trends. Hij is door de Vlaamse overheid (Departement Leefmilieu, Natuur en Energie) erkend om verbrandingscontrole en onderhoud uit te voeren aan verwarmingstoestellen op vloeibare brandstof. En de Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden (KVBG) heeft hem erkend als professionele gasinstallateur, zodat hij het Cerga-kwaliteitslabel mag gebruiken.

 

U weet zo dat Kurt Vaneeckhoutte op de hoogte is van de allerlaatste reglementeringen en normen. Dus als u zijn diensten inschakelt voor de sanitaire installatie in uw badkamer, uw waterverzachter, brander, gas- of stookolieketel dan bent u er zeker van dat uw verwarmingsinstallatie of sanitair professioneel is aangelegd, gecontroleerd of gerepareerd.

 

Vertrouw op het officieel erkende vakmanschap van Kurt Vaneeckhoutte!